برگزاری سومین جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران در معاونت بهداشت

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سومین جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 29 آبان 1402 سومین جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر عباس وثوق مقدم رئیس ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران، روسای دبیرخانه‌های سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران، کارشناس‌های ساغ دانشگاه‌ها و تعدادی از کارشناس‌های مسئول واحد‌های بهداشتی معاونت بهداشت و حضور 20 نماینده پیامگزار سازمان‌ها و ادارات استان از جمله فرمانداری، دادگستری استان، شرکت آب و فاضلاب استان، اداره کل ورزش و جوانان، سازمان محیط زیست، سازمان محیط بهزیستی و... برگزار شد.
در این جلسه شیوه‌نامه راه اندازی دبیر‌خانه سلامت در دستگاه‌های اجرایی استان ارائه شد و بر اجرای بسته پایه خدمات سلامت کارکنان پس از راه اندازی دبیرخانه سلامت دستگاه‌ها تاکید شد.
سپس نحوه اجرای کمپین ملی بیماری پرفشاری و دیابت توسط کارشناس مسئول بیماری‌های غیر‌واگیر توضیح داده است و بر ارجاع کارکنان به مراکز جامع خدمات سلامت و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت تاکید شد. برنامه سلامت سالمندان توسط دکتر عباس وثوق مقدم رئیس ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران شرح داده شد. و اداراتی که دبیرخانه سلامت را راه اندازی کرده بودند به بیان تجربیات و اقدامات خود پرداختند.