برگزاری هشتمین کارگروه استانی کمیته امداد با موضوع کودکان و دانش آموزان تحت حمایت دستگاه و نهادهای حمایتی

کارشناس مسئول گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، در کارگروه استانی کمیته امداد که با موضوع کودکان و دانش آموزان تحت حمایت دستگاه و نهادهای حمایتی برگزار شد شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، هشتمین جلسه کارگروه استانی کمیته امداد با موضوع کودکان و دانش آموزان تحت حمایت دستگاه و نهادهای حمایتی روز دوشنبه 30 آبان 1401 در محل کمیته امداد استان تهران برگزار شد و ام البنین فیروزآبادی کارشناس مسئول گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، در این جلسه شرکت کرد.
موارد پیشنهادی و مطرح شده در هشتمین جلسه کارگروه استانی کمیته امداد به شرح ذیل است:
در ابتدا توضیحاتی درخصوص گروه سنی نوجوان و خدمات ارائه شده و مراقبت‌های انجام شده در مراکز و پایگاه‌های سلامت داده شد.
در ادامه پیشنهاد شد از مدل گروه‌های خودیار برای رشد و هم‌افزایی علمی، مهارتی، ادبی و... مددجویان استفاده شود.
ظرفیت آموزش توسط کارشناسان متخصص در حیطه‌های روانشناسی ( فرزندپروری و مهارت های زندگی)، تغذیه و موارد بهداشتی توضیح داده شد.
در خصوص مواردی که نیاز به خدمات غربالگری دارند پیشنهاد شد ( با توجه به تفاهم نامه فی مابین معاونت بهداشت و دانشکده توانبخشی) برای دریافت خدمات معرفی شوند.
همچنین پیشنهاد شد از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی نیز در این جلسات استفاده شود.