برگزاری کارگاه اجرای برنامه pmtct

کارگاه یک روزه اجرای برنامه pmtct برای 6 بیمارستان منتخب دانشگاه ( آرش، ولیعصر، شریعتی، ضیاییان، ولیعصر و یاس) در معاونت بهداشت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، کارگاه یک روزه بررسی چالش های اجرای برنامه pmtct ( انجام تست سریع پیشگیری از اچ آی وی) برای 6 بیمارستان با حضور دکتر مهرزاد ناصری مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت و دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه روز یکشنبه 24 دی 96 در معاونت بهداشت برگزار شد. در ابتدا دکتر نیک فرجام درباره اهمیت انجام این برنامه در پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد نکاتی را ارائه کرد. آموزش انجام تست سریع برای مادران باردار که غربالگری در دوران بارداری برای آنها صورت نگرفته است و در زمان زایمان نیازمن این تست هستند توسط مدرسین کارگاه بیان شد. مدرسین این کارگاه دکتر معصومه آشتیانی متخصص عفونی دانشگاه، دکتر غلامرضا حمزه لو کارشناس مسوول آزمایشگاه معاونت بهداشت،مریم تقی زاده کارشناس ایدز معاونت بهداشت، لیلا شاه محمدی ماما مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بودند. در این جلسه اعظم السادات نیاکان کارشناس مسوول برنامه مادران معاونت بهداشت، محقق کارشناس مادران معاونت بهداشت، بازرگان کارشناس ایدز معاونت بهداشت، مژگان اکبری کارشناس مادران معاونت درمان و الهه خالو نظری مسوول امور مامایی معاونت درمان برگزار شد.