جلسه آشنایی دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی درمانی با برنامه های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه با برنامه های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت آشنا شدند.

روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه آشنایی دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه با برنامه های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت روز دوشنبه 15 آبان ماه 96 درمعاونت بهداشت برگزار شد. در این جلسه، مدیران و کارشناسان گروه های مدیریت توسعه و گسترش شبکه، مدیریت بیماری های غیرواگیر، مدیریت و کاهش خطر بلایا و آموزش و ارتقای سلامت مطالبی در مورد برنامه های در حال اجرای هر واحد با توجه به برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت بیان کردند. توضیح اینکه دانشجویان شرکت کننده ازدانشجویان دانشکده بهداشت بودند که درمقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مشغول به تحصیل هستند.