مراسم سوگواری و زیارت عاشورا، دهه محرم در نمازخانه ساختمان حافظ برگزار می‌شود

در آستانه ماه محرم و صفر توسط کارکنان واحد امور فرهنگی معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، پوشش سیاه بر نمازخانه این مکان بسته شد.

گالری عکس

بازآمد بوی واژه، واژه‌های محتشــــــــم
بازآمد بوی ناله، بوی ماتم، بوی غـــــم
بازآمد بوی منجر، بوی خنجر، بوی سیب
بازآمد بوی غربت، بوی سالاری غریــــب
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، با نزدیک شدن به ماه محرم و صفر مردم حال و هوای دیگری پیدا می‌کنند؛ عزاداران پیراهن‌های مشکی بر تن می‌کنند، پرچم محرم در کنار بیرق، کتیبه و ریسه‌های عزا همه‌جا را فرامی‌گیرد و یکپارچه سیاه‌پوش می‌شود.
 در آستانه ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، کارکنان واحد امور فرهنگی معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، ساختمان حافظ، پوشش سیاه بر نمازخانه این مکان بستند تا با حضور کارکنان هر سه دانشگاه مراسم سوگواری و عزاداری برای شهادت آن امام همام ویاران باوفایش برگزار کنند.
مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و قرائت پر فیض زیارت عاشورا، ساعت 8 صبح از اول محرم تا روز دهم محرم در نمازخانه ساختمان حافظ برگزار می‌شود.

خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی