به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، وبینار تازه‌های واریانت جدید امیکرون به صورت مجازی برگزار شد.
در وبینار تازه‌های واریانت جدید امیکرون ویژه پزشکان، مراقبان سلامت و کارشناسان بهداشت که روز سه شنبه 28 دی 1400 ساعت ۱۸ تا ۱۹ برگزار شد،   دکتر فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و متخصص عفونی و دکتر غلام‌رضا حمزه لو رییس امور آزمایشگاه‌های معاونت بهداشت دانشگاه مطالب خود را ارایه کردند و دکتر کوروش هولاکویی نائینی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به همراه سخنرانان به سئولات مطرح شده پاسخ دادند.
این وبینار به همت گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، گروه بیماری‎های واگیر معاونت بهداشت و راهنمایی‌های دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت، دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری‎های واگیر و دکتر نجمه الملوک امینی رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه تهران، با حضور 330 نفر شرکت کننده برگزار شد.

مطالب ارایه شده در این وبینار را از طریق لینک‌های زیر دریافت کنید.

COVID-19- omicron-2.pdf

Covid-19.pdf