کارگاه مجازی دوره کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی

گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، کارگاه مجازی یکروزه کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی را برای ورود به عرصه، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت کارگاه مجازی یکروزه کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی را برای ورود به عرصه، روز چهارشنبه 14 دی 1401  در سالن غدیر برگزار شد.
در این کارگاه دانشجویان با اهداف کارورزی برای حضور در عرصه توسط مدرسین گروه‌های ستادی معاونت آشنا شدند. در این جلسه دکتر جمشید معتمد مدیر گروه مدیریت شبکه اجتماعی دکتر شهرام خرازی‌ها رییس گروه سلامت روانی دکتر آزیتا کریمی رییس گروه پیشگیری و بیماری‌های غیر واگیر، منصور شمامی رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر و زهرا نیکو سرشت کارشناس مسوول گروه آموزش و ارتقای سلامت مباحث را ارایه دادند.