اولین جلسه آموزشی سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و حرفه‌ای (سامح) در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

اولین جلسه آموزشی سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و حرفه‌ای (سامح) با هماهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران برای سرپرستان مراکز و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، پیرو ابلاغ مرکز سلامت محیط و کار وزارت مطبوع در خصوص شروع به کار سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و حرفه‌ای (سامح) اولین جلسه آموزشی سامانه مذکور با هماهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران برای سرپرستان مراکز و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای روز سه‌شنبه 9 شهریور 1400 بصورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سعید تأملی معاون فنی بهداشت ضمن تاکید بر لزوم بازرسی مستمر و دقیق و تعیین شاخص‌های مورد اعتماد جهت برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از منابع موجود تاکید کرد.
 در ادامه مهندس حسن کریمی سرپرست گروه تخصصی سلامت محیط و کار ضمن خوش‌آمد گویی به اعضای حاضر خواستار همکاری همه سرپرستان و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در پیشبرد اهداف سامانه مذکور شد.
در پایان مهندس محمدرضا فخاریان کارشناس مسئول گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت ضمن آموزش سامانه به سوالات مربوط در این خصوص پاسخ داد.