اولین جلسه ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان آموزش‌وپرورش شهر تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت
گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس

رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه، به‌صورت مجازی در اولین جلسه ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز شنبه یکم خرداد 1400 اولین جلسه ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان آموزش‌وپرورش شهر تهران با حضور زهرا آقا میری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه عبدالرضا فولادوند مدیرکل سازمان آموزش‌وپرورش شهر تهران، سید جواد حسینی رییس سازمان استثنایی شهر تهران، رضوان حکیم زاده معاون ابتدایی، مهرزاد حمیدی معاون سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش، مدیریت حراست و روسای گروه معاونت بهداشت دانشگاه‌های شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
در این جلسه دستورالعمل سنجش، اسامی پایگاه‌های سنجش و فرآیند سنجش نوآموزان موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.