اولین مرکز خدمات سلامت روان جامعه نگر در مرکز میثم شروع بکار کرد

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت از اجرای طرح سامان و شروع به کار اولین مرکز خدمات سلامت روان جامعه نگر در مرکز میثم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر علیرضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت گفت: با توجه به مصوبه وزارت کشور و ابلاغیه وزارت متبوع مقررشده است طرح سامان (طرح یکپارچه سلامت روانی و مراقبت اجتماعی ایران) در منطقه ۱۰ تهران و شهرستان‌های ری و اسلامشهر اجرا شود.
در این راستا با زحمات مدیریت محترم مرکز بهداشت جنوب، دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن و کارشناس مسئول آن مرکز، زهرا مرتضوی و سایر همکاران ازجمله روئسای واحد گسترش شبکه و امور اداری و مالی؛ اجرای این طرح در منطقه ۱۰ تهران محقق شد.
 این طرح با توجه به اجرای موفقیت‌آمیز برنامه سراج که سال گذشته در منطقه ۱۷ تهران اجرا شد، در دستور کار قرارگرفته است
 به‌این‌ترتیب مناطق ۱۰ و ۱۷ تهران تحت پوشش برنامه‌های سراج و سامان قرار دارند.
در این برنامه‌ها از حضور متخصص روان‌پزشک و مددکار در هر دو مراکز CMHC بهره‌مند خواهیم شد و در نگاه اجتماعی نیز حمایت‌های استانداری و فرمانداری و سایر ارگان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد را در پی خواهد داشت.