بازدید از مرکز جامع تکامل کودکان بیمارستان ضیائیان

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت و کارشناس سلامت کودکان معاونت از مرکز جامع تکامل بیمارستان ضیائیان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، با توجه به اعلام آمادگی مرکز جامع تکامل کودکان بیمارستان ضیائیان، دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت و فاطمه شریفی ارومی کارشناس سلامت کودکان معاونت روز سه‌شنبه 27 خرداد 99 از مرکز جامع تکامل ضیائیان بازدید کردند.
در مرکز یادشده پذیرش کودکان با نوبت‌دهی تلفنی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا انجام می‌شود، کارشناسان گفتاردرمانی، کاردرمانی و آزمون تشخیصی اختلال تکامل کودکان (bayley) در حال ارائه خدمت بودند و در خصوص بررسی مشکلات موجود جلسه‌ای با حضور دکتر علی‌اشرف اقبالی فوق تخصص نورولوژی کودکان/ مدیر محترم درمان بیمارستان، دکتر غزال شریعت پناهی رئیس محترم اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت/ پزشک معین و مسئول مرکز جامع تکامل ضیائیان، دکتر آتوسا معین افشار متخصص کودکان پزشک معین مرکز جامع تکامل، آقای صمدی/ روانشناس و مسئول فنی مرکز جامع تکامل و سایر بازدیدکنندگان برگزار شد.
 با توجه به اینکه نیروهای گفتاردرمانی، کاردرمانی و... از نیروهای طرحی و یا دانشجویان دانشکده توان‌بخشی هستند با توجه به پایان طرح ایشان ارائه خدمات مربوطه با وقفه همراه است که در این جلسه در مورد برطرف شدن مشکلات تامین منابع انسانی و... پیشنهاد‌هایی مطرح و مقرر شد با همکاری معاونت بهداشت راهکارهای موجود اجرایی شود.