برگزاری جلسه هماهنگی سفیران سلامت دانشجو و پویش ملی ازدواج سالم و پایدار

جلسه هماهنگی برنامه سفیران سلامت دانشجو و پویش ملی ازدواج سالم و پایدار با تاکید بر انتقال آموزش ها از طریق گروه های همسان در معاونت بهداشت برگزار شد .

روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هماهنگی برنامه سفیران سلامت دانشجو و پویش ملی ازدواج سالم و پایدار روز چهارشنبه 15 دی 95 با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه ، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزار شد . دکتر شریعتی به تمایل دانشجویان به یادگیری از طریق گروه همسالان و همسانان تاکید کرد و به اهمیت برنامه سفیران سلامت دانشجویی و آموزش همسان در بین نوجوانان و جوانان اشاره نمود . امینی دستورعمل اجرایی سفیران دانشجو را توضیح دادند و در ادامه زهرا بیگم سیدآقامیری کارشناس مسوول سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس در مورد اهمیت ترویج ازدواج در بین دانشجویان صحبت کرد و آماری از ازدواج و طلاق در سالهای اخیر را ارائه کرد . دکترتاملی راهکارهای ترویج ازدواج سالم و پایدار در دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران را با مشارکت حاضرین بررسی کرد و تاکید نمود با توجه به امکانات معاونت بهداشت و معاونت دانشجویی، با برپایی همایش ، جشنواره و استفاده از امکانات موجود برنامه تربیت سفیران سلامت دانشجو قابل اجراست و پویش ملی ترویج ازدواج سالم و پایدار نیز در این راستا برگزار خواهد شد . توضیح اینکه در برنامه تربیت سفیران دانشجو با توجه به محتواهای آموزشی تعیین شده از سمت وزارت بهداشت از هر 10 دانشجو یک نفر بعنوان سفیر انتخاب می شود و اموزش های لازم به گروه همسان از طریق این سفیران انتقال داده می شود . در این جلسه مدیر امور خوابگاه های دانشگاه ، رییس ، پزشک و روانشناس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان دانشگاه ، نماینده معاونت بهداشت و درمان دانشگاه تهران ، کارشناسان واحدهای آموزش و ارتقای سلامت و سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس معاونت بهداشت نیز حضور داشتند .