برگزاری جلسه پیشبرد اهداف برنامه سلامت کودکان در معاونت بهداشت

جلسه پیشبرد اهداف برنامه سلامت کودکان، ارتقای برنامه تکامل ابتدای کودکی و تسهیل دسترسی کودکان نیازمند مداخلات تکاملی در مراکز جامع تکامل کودکان، در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای پیشبرد اهداف برنامه سلامت کودکان، ارتقای برنامه تکامل ابتدای کودکی و تسهیل دسترسی کودکان نیازمند مداخلات تکاملی در مراکز جامع تکامل کودکان جلسه‌ای روز یکشنبه 26 دی 1400، با حضور دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست گروه سلامت جمعیت، خانواده، فاطمه شریفی ارومی مسئول برنامه سلامت کودکان در معاونت بهداشت، مژگان داداشی رییس اداره نظارت و اعتباربخشی مراکز درمانی سرپایی، مریم جنتی کارشناس نظارت بر درمان از حوزه معاونت درمان، در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار شد.
 ابتدا دکتر توکلی کیا، پس از خیرمقدم، در خصوص اهمیت فعالیت مراکز جامع تکامل کودکان و پاسخگویی نیاز مراجعین باکیفیت مطلوب نکات لازم را بیان کرد.
سپس خانم داداشی گزارشی از مشکلات مشاهده‌شده در بازدید از مراکز مذکورارایه داد.
پس‌ازآن فاطمه شریفی مسئول برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت در مورد روند فعالیت مراکز جامع تکامل از سال 1394 تاکنون و چالش‌های اجرایی موجود در روند پذیرش و مدیریت درمان کودکان مراجعه‌کننده را مطرح کرد.
در ادامه در خصوص راهکارهای کاهش مشکلات بحث و گفتگو انجام شد و تصمیماتی گرفته شد تا به‌طور مشترک در حوزه بهداشت و درمان اقدامات لازم انجام شود.

برگزاری جلسه پیشبرد اهداف برنامه سلامت کودکان در معاونت بهداشت برگزاری جلسه پیشبرد اهداف برنامه سلامت کودکان در معاونت بهداشت برگزاری جلسه پیشبرد اهداف برنامه سلامت کودکان در معاونت بهداشت