برگزاری دومین وبینار برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

ناخوشی‌های اطفال (مانا)

دومین وبینار مدیریت درمان کودک با علائم خطر فوری، نشانه‌های خطر، سرفه تنفس مشکل، توسط گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در ادامه وبینارهای بازآموزی اعضای هیئت‌علمی و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، وبینار مدیریت درمان کودک با علائم خطر فوری، نشانه‌های خطر، سرفه تنفس مشکل روز چهارشنبه 16 تیر 1400 توسط گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
 این برنامه به‌صورت مجازی برای مدعوین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام شد و کارشناسان برنامه سلامت کودکان ستاد شبکه‌های تحت پوشش و دو نفر از پزشکان منتخب از واحدهای ارائه خدمت در محل برگزاری حضور داشتند.
ابتدا با بیان خیرمقدم به شرکت‌کنندگان توسط فاطمه شریفی مسئول برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آغاز شد.
سپس دکتر میثم شریف‌زاده فوق تخصص اورژانس‌های کودکان و عضو تیم بازنگری مانا در ارتباط با مدیریت علائم خطر فوری و نشانه‌های خطر کودکان مطابق با آخرین نسخه بوکلت مانا مباحث را ارائه کرد.
در ادامه دکتر حمید اسحاقی فوق تخصص عفونی اطفال و عضو تیم بازنگری مانا در خصوص درمان سرفه تنفس مشکل و تشخیص‌های افتراقی در کودکان آخرین دستورالعمل‌ها را عنوان کرد.
در حین اجرای برنامه سوالات مطرح‌شده از سوی شرکت‌کنندگان، توسط اساتید حاضر پاسخ داده شد.