• تاریخ انتشار : 1402/05/25 - 16:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 350
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری

مباحث وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری توسط دکتر پورآرام، استاد عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی ارائه داده شد.

برگزاری وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری حامد پورآرام,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، مباحث وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری توسط دکتر حامد پورآرام، استاد عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی روز چهارشنبه 25 مرداد 1402 ارائه داده شد که به شرح ذیل است:
. ضرورت توجه به امنیت غذا و تغذیه
• نگاهی به آمار‌های موجود
• مفاهیم امنیت غذا و تغذیه در گذر زمان
• تفاوت امنیت غذا و امنیت تغذیه
• عوامل تاثیر گذار بر امنیت غذا و تغذیه
• روش‌های اندازه گیری امنیت غذا و تغذیه
• مفاهیم هرم‌های غذایی و سیر تکاملی آن
• شیوه های محاسبه فقر
• هزینه داشتن یک سبد غذایی مطلوب
• نظام غذا
• چگونگی حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و تاب‌آوری

مطالب مطرح شده در این وبینار را به صورت فایل PDF و ویدئو کلیپ از طریق لینک‌های ذیل دریافت کنید.

دکتر حامد پور آرام امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری 25 مرداد1402.pdf

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 242128
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه