برگزاری وبینار برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) ویژه پزشکان در معاونت بهداشت

برگزاری وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های

وبینار کشوری، با موضوع مدیریت درمان شیرخوار کمتر از دو ماه باکم آبی، زردی، عفونت باکتریال، همچنین ارزیابی کودکان در معرض خطر HIV و چگونگی ثبت کودکان پرخطر در سامانه MCMC برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 4 بهمن 1400 وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به‌صورت کشوری با موضوع مدیریت درمان شیرخوار کمتر از دو ماه باکم آبی، زردی، عفونت باکتریال، همچنین ارزیابی کودکان در معرض خطر HIV و چگونگی ثبت کودکان پرخطر در سامانه MCMC برگزار شد.
 در ابتدا فاطمه شریفی مسئول برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه را با بیان خیرمقدم به شرکت‌کنندگان آغاز کرد.
سپس استاد دکتر عباس حبیب اللهی فوق تخصص نوزادان هیئت‌علمی وزارت بهداشت، مباحث مربوط به طبقه‌بندی، تشخیص و درمان عفونت‌های باکتریال نوزادان را به‌تفصیل ارایه کرد و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داد.
در ادامه دکتر نسرین خوشنویس مسئول برنامه مانا در اداره سلامت کودکان وزارت متبوع در خصوص ارزیابی کودکان در معرض خطر ابتلا به HIV ایدز و نحوه ثبت و پی گیری کودکان پرخطر در سامانه MCMC مطالبی ارایه کرد.
پس‌ازآن دکتر ستاره ثاقب فوق تخصص نوزادان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت درمان شیرخواران کمتر از دو ماه مبتلابه زردی و کم‌آبی را به‌طور کامل بیان کرد.
در حین اجرای برنامه سوالات مطرح‌شده از سوی شرکت‌کنندگان، توسط اساتید حاضر پاسخ داده شد.

مطالب اجرا شده در این وبینار را می‌توانید از طرق لینک‌های زیر دریافت کنید.

قسمت اول

قسمت دوم