برگزاری وبینار مقاومت میکروبی و بیماریهای منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت
گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه، وبینار مقاومت میکروبی و بیماریهای منتقله از آب و غذا را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 24 آبان 1400 وبینار آموزشی با حضور فرحناز فدایی کارشناس مسئول برنامه بیمارهای منتقله از آب و غذای معاونت بهداشت دانشگاه و کارشناسان بیماریهای منتقله از آب و غذای شاغل در ستاد شبکههای بهداشت و درمان (شهرستانهای ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران) با هدف آموزش برنامه مقاومت میکروبی و ایجاد هماهنگی در اجرای بهینه نظام مقاومت میکروبی و بیماریهای منتقله از آب و غذا برگزار شد.
فدایی کارشناس مسئول برنامه بیمارهای منتقله از آب و غذای معاونت بهداشت، ابتدا در خصوص برگزاری هفته اطلاعرسانی مقاومت میکروبی و در رابطه با اهمیت پیشگیری از ایجاد مقاومت میکروبی آموزشهای لازم را ارایه داد و تاکید کرد شبکهها برای دریافت پوسترهایی که در این خصوص آماده شده هرچه سریعتر مراجعه کرده و این رسانه آموزشی را در مکانهای مناسب نصب کنند.
در ادامه تاکید شد کارشناسان طغیانهای شناساییشده را طبق نظام مراقبت گزارش و مدیریت کنند و آموزشهای لازم در خصوص پدیکلوز با توجه به بازگشایی برخی از مدارس و باشگاههای ورزشی و احتمال بروز همهگیری داده شد و در مورد استفاده از افشانههای پرمترین ارسالی تاکید شد. همچنین بررسی اماکن تجمعی وگرمخانهها و توجه ویژه به بیماری پدیکلوز وگال یادآوری شد.
همچنین در خصوص مواردی چون واکسن هپاتیت A ارسالی به شبکهها و تکمیل جدول توزیع ارسالی و به چالشهای موجود و راهکارها برای رفع مشکلات کم گزارش دهی و تاخیر در ثبت سامانه پورتال وزارت متبوع تاکید شد.
در ادامه کارشناسان مدعو نقطه نظرات خود را ارایه کردند.
در این وبینار آموزشی معصومه ذوبین کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، معصومه خنجری کارشناس مرکز بهداشت جنوب، سمیه مسلمیان کارشناس مرکز بهداشت جنوب و زینب آدینه کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری حضور داشتند.
ارسال نظر