برگزاری چهارمین جلسه ویدئوکنفرانس با موضوع مداخلات و حمایت‌های روانی اجتماعی برای بازماندگان متوفیان بیماری کرونا در معاونت بهداشت

چهارمین جلسه ویدئوکنفرانس با موضوع مداخلات و حمایت‌های روانی اجتماعی برای بازماندگان متوفیان بیماری کرونا با حضور دکتر احمد حاجبی مدیر دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت متبوع و مدیران گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد کشور برگزار شد.

گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، چهارمین جلسه ویدئوکنفرانس با موضوع مداخلات و حمایت‌های روانی اجتماعی برای بازماندگان متوفیان بیماری کرونا روز چهارشنبه 27 فروردین 99 با حضور دکتر احمد حاجبی مدیر دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت متبوع و مدیران گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد کشور برگزار شد.
در ابتدا دکتر حاجبی طی گزارش اعلام‌شده از وزارت بهداشت، به برقراری بیش از ده میلیون تماس تلفنی از ابتدای راه‌اندازی سامانه 4030 از ۲۵ اسفند تاکنون اشاره و تاکید شد با پوشش بیش از ۸۵ درصد میزان پاسخگویی و انجام مشاوره در زمینه‌های مختلف روان‌شناختی، افسردگی، سوگ و حتی بعضی زمینه های پیشگیری و حفاظت فردی - محیطی و اجتماعی پرداخته و اشاره کرد با معرفی مراکز ۱۶ ساعته توانستیم نقش مهمی در اطلاع‌رسانی و همراه کردن هم‌وطنان و رفع نگرانی‌های مطروحه را انجام دهیم.
در ادامه دکتر علیرضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از همکاری مدیران محترم شبکه‌های تابعه و کارشناس مسئولان سلامت روان شبکه‌ها و روانشناسان همکار در سامانه 4030، طی گزارشی از جلسه مذکور به نکات مطروحه در جلسه اشاره کرد که از آن جمله، تسهیلات اینترنت برای روانشناسان حاضر در طرح، افزایش شیفت‌ها، ابلاغ بسته‌های کامل‌تر در زمینه مشاوره و درمان افسردگی و سوگ و امکان گسترش پوشش زمینه‌های مشاوره در سایر گروه‌های تخصصی بهداشتی ازجمله بهداشت محیط، بیماری‌ها و ... اشاره کرد و بیان داشت که معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور ۱۴ روانشناس در این سامانه یکی از فعال‌ترین دانشگاه‌ها بوده و حتی در زمینه برنامه پژوهشی سامانه مذکور نیز به‌عنوان نماینده دانشگاه‌های استان تهران نیز حاضر است.
همچنین در این جلسه محتوای آموزشی سوگ و تاب‌آوری و مشاوره در افسردگی ارائه و بر هماهنگی مددکاری اجتماعی بیمارستان‌ها و معاونت درمان و گروه سلامت روان معاونت بهداشت و روانشناسان مراکز محیطی تاکید و بر استفاده از پتانسیل سازمان‌های برون بخشی ازجمله هلال‌احمر، بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) نیز اعلام شد.