برگزاری کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت گروه مدیریت گسترش شبکه و گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، سومین و چهارمین کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی در روزهای چهارشنبه 13 و یکشنبه ۱۷ تیر برای گروه سوم، سه‌شنبه ۱۹ و چهارشنبه ۲۰ تیر 1403 برای گروه چهارم پزشکان با حضور مدرسین دکتر شبنم خاتمی و دکتر شبنم رفیعی متخصصین طب ایرانی و به همت گروه مدیریت گسترش شبکه و گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده این معاونت با محوریت: تعریف واژه‌های (طب سنتی، مکمل، جایگزین، تلفیقی)، آشنایی با تاریخچه طب سنتی ایرانی، آشنایی با اسناد بالا دستی طب ایرانی، آشنایی با وضعیت طب ایرانی معاصر، شناخت مزاج و تفاوت‌های فردی بر اساس شواهد علمی و... در سالن مدافعان سلامت برگزار شد.