برگزاری کارگاه مدیریت اختلالات روانپزشکی (افسردگی- اضطراب) در معاونت بهداشت

گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، دور دوم کارگاه «مدیریت اختلالات روانپزشکی (افسردگی- اضطراب) و مدیریت اولیه ارجاع افراد در معرض خطر خودکشی» ویژه پزشکان عمومی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق آموزش و توانمندسازی و افزایش ظرفیت پاسخ‌دهی نظام سلامت، دور دوم کارگاه «مدیریت اختلالات روانپزشکی (افسردگی- اضطراب) و مدیریت اولیه ارجاع افراد در معرض خطر خودکشی» ویژه پزشکان عمومی روز سه‌شنبه 17 اسفند 1400 در معاونت بهداشت به‌صورت مجازی توسط گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد برگزار شد.
 این وبینار آموزشی با حضور معاون فنی دکتر سعید تا ملی، عالیه زرکش کارشناس مسئول سلامت اجتماعی و معصومه سادات موسوی کارشناس مسئول پیشگیری و کاهش آسیب اعتیاد برگزار شد.
در ابتدا دکتر تاملی ضمن عرض خیرمقدم، در زمینه اهمیت و ضرورت کاهش آسیب‌های اجتماعی از طریق اجرای فعالیت‌هایی هماهنگ و با محوریت پیشگیری از طریق آموزش و توانمندسازی و افزایش ظرفیت پاسخ‌دهی نظام سلامت بیاناتی ارایه داد.
در ادامه دکتر بهرنگ شادلو، روانپزشک و استادیار گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارایه مبحث اختلال افسردگی و نحوه مدیریت و مراقبت آن پرداخت.
 همچنین دکتر عاطفه محمد جعفری، روانپزشک و استادیار گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص اختلالات اضطرابی و مدیریت اولیه ارجاع افراد در معرض خطر خودکشی از طریق نمودار ارزیابی و اقدام بیانات مبسوطی را ارایه کرد.
در پایان اساتید، به سوالات مطرح‌شده از طرف مدعوین پاسخ دادند.
این وبینار آموزشی مجازی دارای آزمون و کسب 3- ‌امتیاز بازآموزی رایگان برای پزشکان عمومی بخش خصوصی و بخش دولتی است.

مطالب ارایه شده در این وبینار را از طریق لینک‌های زیر دریافت کنید.

کتاب اختلالات سلامت روان-109.105 pdf

نمودار خودکشی-.pdf