• 29 تیر 1403

برگزاری کارگاه مدیریت تغذیه در بحران پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ریزمغذی‌ها خصوصا (ید)

برگزاری کارگاه مدیریت تغذیه در بحران پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ریزمغذی‌ها خصوصا (ید)

کارگاه روز چهارشنبه 21 آذر با حضور 150 نفر از کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر زهرا عبدالهی مدیر محترم دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ریزمغذی‌ها، خانم فرزانه صادقی قطب‌آبادی کارشناس‌ارشد دفتر بهبود تغذیه جامعه در خصوص اصول تغذیه در بحران و تنظیم برنامه غذایی و کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و فوریت‌ها مطالبی را عنوان کردند. خانم شکوفا باقری‌نیا کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص ایمنی غذایی در بحران‌ها و خانم پروین جانانی کارشناس مدیریت خطر و بلایا در خصوص اقدامات مقابله با بحران مباحث خود را ارائه دادند.

خبر وعکس:اسماعیل استاجی

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

{اسماعیل استاجی}