• 99/10/28

بسیج ملی تغذیه سالم (30-15 دی ماه 1399)

بسیج ملی تغذیه سالم (30-15 دی ماه 1399)

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

در شرایط فعلی بحران کرونا ، رعایت اصول تغذیه سالم در کنار پیروی از پروتکل های بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کووید19، برای تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.

جشنواره مجازی غذای سالم در شرایط کرونا ویژه پرسنل معاونت بهداشت  

  لینک دانلود (فرم جشنواره غذای سالم)         

مسابقه ساخت کلیپ 1 دقیقه ای اصول تغذیه در دوران کرونا ویژه کارشناسان تغذیه

 

مطالب آموزشی بسیج تغذیه سالم

 

 

 

کلیپ‌های آموزشی

 

پوسترهای آموزشی

 

مطالب آموزشی

اصول تغذیه در دوران ابتلا به کرونا.mp4

پوستر بسیج ملی تغذیه سالم .jpeg 

پاور پوینت نکات تغذیه سالمندان در زمان شیوع بیماری.pdf 

استفاده از آب سالم در تهیه غذا .mp4 

توصیه های غذایی در دوران نقاهت بیمار کرونایی .jpeg 

تغذیه و ویروس کرونا.pdf 

اهمیت جدا سازی مواد غذایی خام و پخته در پیشگیری از بیماری کرونا.mp4 

مراقبت تغذیه ای کودکان سنین مدرسه و نوجوانان در دوران نقاهت بیماری کرونا .jpeg 

توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی.pdf 

پخت کامل غذا .mp4 

مراقبت تغذیه ای کودکان سنین مدرسه و نوجوانان در دوران نقاهت بیماری کرونا 2 .jpeg 

راهنمای بهداشت- نگهداری و آماده سازی مواد.pdf 

پخت و پز ایمن با مایکرویو.mp4 

توصیه های تغذیه ای در مبتلایان به کرونا دارای بی اشتهایی .jpeg 

 

اهمیت نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب در پیشگیری از بیماری کرونا.mp4 

توصیه های غذایی در مشکل درد معده بیماران مبتلا به کرونا .jpeg 

 

راهنمای نگهداری و آماده سازی مواد غذایی در بیماری کرونا.mp4 

 توصیه های غذایی برای پیشگیری از بیماری کرونا .jpeg

 

انواع روغن های مصرفی .mp4 

 چربی.pdf

 

بهداشت نان در اپیدمی کرونا .mp4 

 قند و شکر.pdf

 

بهداشت میوه و سبزی در اپیدمی کرونا .mp4 

 نمک.pdf

 

تغذیه در دوران نقاهت پس از ابتلا به بیماری کرونا .mp4

 

 

 

همه چیز در مورد جوانه ها .mp4

 

 

 

تغذیه و فشار خون

 

 

 


 

اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

{اسماعیل استاجی}

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *