جلسات هماهنگی معاونت بهداشت با ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به مراکز آموزشی آموزش‌وپرورش شهر و شهرستان‌های تهران

در این جلسات چگونگی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پایگاه‌های سنجش، آموزش عوامل اجرایی ستاد سنجش و... مرور دستورالعمل اجرایی، بحث و بررسی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی جهت شروع سنجش نوآموزان بدو ورود به مراکز آموزشی روز شنبه 7 تیر 99 در محل آموزش‌وپرورش استثنایی شهرستان‌های تهران و روز سه‌شنبه 10 تیر 99 در محل آموزش‌وپرورش شهرستان‌های تهران برگزار شد.
در جلسات فوق روئسای گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس خانم زهرا آقامیری از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کامبیز نعمتی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مهرانگیز سرتیپی زاده کارشناس بهداشت مدارس از دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین محمد صیدلو مدیرکل سازمان آموزش‌وپرورش شهرستان‌های تهران، الهه حسن‌پور معاون تربیت‌بدنی و سلامت، غلام‌رضا حیدری رییس اداره سلامت و تندرستی و حسین مظفری سرپرست اداره استثنایی شهرستان‌های تهران حضور داشتند.
 در این جلسات در خصوص زمان شروع سنجش، تعداد دانش آموزان مراجعه‌کننده به پایگاه‌های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت، چگونگی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پایگاه‌های سنجش، آموزش عوامل اجرایی ستاد سنجش و... مرور دستورالعمل اجرایی سنجش بحث و بررسی انجام شد.