جلسه هماهنگی واحد مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و شبکه‌های تحت پوشش برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

واحد مدیریت خطر بلایا

عملکرد مرکز شبکه بهداشت و درمان جنوب، شهرستان ری و اسلامشهر در اجرای برنامه‌های مدیریت خطر بلایا در سال ۱۳۹۹، شاخص‌ها و چالش‌های مربوطه موردبحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی واحد مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و شبکه‌های تحت پوشش روز سه‌شنبه 15 تیر 1400 در معاونت بهداشت برگزار شد. در این جلسه ضمن بررسی عملکرد مرکز شبکه بهداشت و درمان جنوب، ری و اسلامشهر در اجرای برنامه¬های مدیریت خطر بلایا در سال ۱۳۹۹، شاخص‌ها و چالش‌های مربوطه موردبحث و بررسی قرار گرفت.
 همچنین جدول زمان‌بندی اجرای فعالیت‌ها در سال جاری (جدول گانت) با توجه به برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ و با همفکری و همکاری کارشناسان مسئول مدیریت خطر بلایای معاونت و شبکه‌های تحت پوشش تهیه شد.