جلسه هماهنگی کارشناس مسئولان امور دارویی معاونت و شبکه‌های تابعه در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت،

به همت امور دارویی معاونت بهداشت، در خصوص اقدامات واحد امور دارویی؛ جلسه هماهنگی و تبادل نظر با کارشناس مسئولان امور دارویی معاونت و شبکه‌های تابعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 24 مرداد 1402 با حضور کارشناس مسئول امور دارویی معاونت و شبکه‌ بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه هماهنگی و تبادل نظر در خصوص اقدامات واحد امور دارویی در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد که اهم موارد مطرح شده بشرح ذیل است :
بررسی شاخص‌های واحد امور دارویی در معاونت و شبکه‌ها که پس از بحث وتبادل نظر نهایی شد
در خصوص اطلاع پایگاه‌ها از شاخص‌ها و نحوه محاسبه شاخص تاکید شد.
تاکید بر بروز رسانی ترالی اورژانس بر اساس ابلاغیه ویرایش هشتم اردیبهشت سال 1402 معاونت درمان اداره اورژانس بیمارستانی وزارت پس از برگزاری جلسه مشترک با نماینده گسترش نظارت بردرمان و تجهیزات پزشکی درهر شبکه.
در خصوص چالش‌های تامین مکمل‌ها برای گروه‎های هدف برنامه‌های ابلاغی وزارت و کمبودهایی که شبکه‌ها در در این راستا با آن مواجه هستند.
پیشنهاد برگزاری مانور آموزشی در خصوص استفاده از ترالی اورژانس و تجهیزات پزشکی.