جلسه هم‌اندیشی کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

سلامت مادران

جلسه هم‌اندیشی کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی،، پیرامون ارتقاء سلامت خانم‌های باردار و زایمان کرده افغاغنه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هم‌اندیشی کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه 10 کشور پیرامون ارتقاء سلامت خانم‌های باردار و زایمان کرده افاغنه روز شنبه 25 اردیبهشت 1400 با حضور کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی، در راستای برنامه‌ریزی جهت بهبود سلامت مادران باردار/ زایمان کرده افغاغنه برگزار شد.
اعضاء حاضر در جلسه با در نظر گرفتن شرایط خاص دانشگاه مربوطه به بحث و تبادل‌نظر در خصوص اهداف و فعالیت‌هایی اجرایی برنامه پرداختند. این برنامه به سفارش اداره سلامت مادران و با حمایت صندوق حمایت جمعیت تدوین و طی سال جاری اجرا خواهد شد.
در این جلسه اعظم السادات نیاکان، زینب محقق، فریده همایون، جمیله السادات صدرایی، سیمین بابلی، مریم شهبازی کاسوائی، رویا صفر اوغلی آذر، کارشناسان سلامت مادران حوزه‌های معاونت بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی حضور داشتند.