حضور معاون بهداشت دانشگاه در جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا شهرستان اسلامشهر

حضور معاون بهداشت دانشگاه در جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا  شهرستان اسلامشهر

دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت، بر ضرورت اجرای طرح سامان و تجارب موفق طرح سراج که در سال گذشته در منطقه ۱۷ اجرا شد اشاره کرد و گفت: با حمایت فرماندار اسلامشهر تمام مناطق این شهرستان را تحت پوشش قرار دادیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 5 آبان 99 به نقل از  دکتر علیرضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سعید تأملی معاون فنی، دکتر محمدرضا قیوم زاده معاون اجرایی، دکتر شکیب از معاونت بهداشت و دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه اسلامشهر در جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا شهرستان اسلامشهر حضور داشتند.
  مهندس مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر با عرض خیرمقدم به دکتر دلاوری و هیئت همراه  از خدمات ارزنده  معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران که در اجرای طرح سامان با مشارکت دستگاه‌ها ذی‌ربط همکاری بسیار خوبی داشتند تقدیر و تشکر کرد.
 در ادامه دکتر دلاوری بر ضرورت اجرای طرح سامان و تجارب موفق طرح سراج که در سال گذشته در منطقه ۱۷ اجرا شد اشاره کرد و گفت: با حمایت فرماندار اسلامشهر تمام مناطق شهرستان را تحت پوشش قرار دادیم.
وی همچنین به جزئیات فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد، که به شرح ذیل است:
۱    لزوم انسجام تصمیم‌گیری در ستاد و تولیت تصمیم سازی در وزارت بهداشت
۲  اصل در تصمیم‌گیری برای کنترل بیماری است جنبه‌های سیاسی و اقتصادی نیز مدنظر باشد
۳  ایجاد عقبه عملیاتی برای اعمال تصمیمات
۴   بسیج نیروهای مردمی
۵  اولویت استخدام در وزارت بهداشت
۶  آموزش همگانی مردم از به ویژه  مساجد ،  رسانه ملی و....
۷  رعایت مسایل حفاظت فردی خصوصا توسط مسولان
۸   لزوم تصویب جرائم سخت‌گیرانه برای افرادی که مرتکب تخلفات بزرگ از ضوابط بهداشتی می‌شوند
۹  نظام تامین اجتماعی برای پوشش بیکاری
۱۰  حمایت از اقدامات نوآورانه و پژوهش