• تاریخ انتشار : 1399/08/12 - 13:19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شرکت رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت در جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان‌های تهران

جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان‌های تهران با حضور نمایندگان معاونت‌های بهداشتی دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 12 آبان 1399 جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان‌های تهران با حضور رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس تهران زهرا آقامیری و نمایندگان دو دانشگاه شهید بهشتی و علوم‌ پزشکی ایران و الهه حسن‌پور معاون سلامت و تربیت‌بدنی، فریده مختاری رییس سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش تشکیل شد.

در این جلسه هماهنگی جهت انجام وارنیش فلوراید دانش آموزان، طرح تشخیص اضافه‌وزن و چاقی دانش آموزان، چگونگی غربالگری دانش آموزان گروه هدف، چگونگی توانمندسازی والدین جهت همکاری در حفظ و ارتقا سلامت دانش آموزان، هفته دیابت و برنامه‌های آن و ... انجام شد و ضمن تقسیم وظایف در خصوص چالش‌های موجود بحث و تبادل‌نظر شد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم

0 Comments for this article