وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحرانهای اقتصادی و اصول نگهداری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت
وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحرانهای اقتصادی و اصول نگهداری و پخت مواد غذایی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه، معاونت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 17 آبان 1400 وبینار آموزشی ویژه کارکنان سازمان جهاد کشاورزی و زنان تحت پوشش برنامه بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایر و ترویج باغچههای خانگی با عنوان «مدیریت تغذیه در بحرانهای اقتصادی و اصول نگهداری و پخت مواد غذایی» توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با تدریس سرکار خانم هانیه ولایتی کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
ارسال نظر