• تاریخ انتشار : 1404/03/17 - 10:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 120
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سی‌وششمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

اقدامات گسترده بهداشت محیط در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

در سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، کارشناسان بهداشت محیط با اجرای اقدامات نظارتی و کنترلی گسترده، سلامت زائران را در ابعاد مختلف تضمین کردند.

خدمت‌رسانی گسترده کادر بهداشت و درمان در سی‌وششمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با برگزاری مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، معاونت بهداشت این دانشگاه با همکاری نیروهای بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان‌های ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران، دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران مجموعه‌ای از اقدامات هدفمند بهداشت محیط را برای حفظ سلامت زائران و تضمین ایمنی بهداشتی مراسم اجرا کرد.

دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: تمام توان کارشناسان بهداشت محیط برای نظارت، کنترل، پایش و تأمین بهداشت مراسم بسیج شد تا فضایی امن، سالم و در شأن زائران و یادگار امام خمینی (ره) فراهم شود.

نظارت همه‌جانبه بر مراکز تهیه غذا، آب، فاضلاب و زباله

در جریان این اقدامات، بازرسی‌های مستمری از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و محل‌های اسکان زائرین در اطراف حرم مطهر و شهرهای پیرامونی انجام شد. همچنین، کنترل کیفی آب آشامیدنی، نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی، و مدیریت بهداشتی جمع‌آوری و دفع زباله و فاضلاب از اولویت‌های نظارتی بوده است.
مهندس شهرود قنبر زاده، رئیس گروه بهداشت محیط اعلام کرد: در ایام مراسم، ده‌ها نمونه آب و غذا برای بررسی کیفیت بهداشتی برداشت شد و بازرسان به‌طور روزانه شرایط نگهداری اقلامی چون نان، خرما، نوشیدنی‌ها و سالاد را در سردخانه کهریزک پایش کردند.

بازرسی دقیق زنجیره تأمین نان و ایستگاه‌های صلواتی

از جمله اقدامات کلیدی، کنترل زنجیره تولید تا انتقال نان در اسلامشهر توسط کارشناسان بهداشت محیط و پایش مراکز اقامتی و پخت غذا بود. همچنین، حضور میدانی کارشناسان در ایستگاه‌های صلواتی و مراسم مسلمیه در شهرستان ری، و نظارت ویژه بر پیاده‌روی حرم تا حرم، از برنامه‌های مهم عملیاتی به‌شمار می‌رفت.

در بخشداری آفتاب نیز کارشناس مقیم بهداشت محیط مستقر شد تا بر نحوه توزیع غذا و آشامیدنی‌ها نظارت مستمر داشته باشد.

برخورد با دستفروشان غیرمجاز و کنترل‌های پشتیبانی

در راستای پیشگیری از آلودگی‌های احتمالی، با دستفروشان مواد غذایی غیرمجاز در اطراف حرم برخورد شد و وضعیت سلامت غذا و آب در ایستگاه‌های توزیع نیز مورد پایش قرار گرفت.

در حوزه اقدامات پشتیبانی، نظارت بر کارخانه‌های تولید مواد غذایی در استان‌های فارس، اصفهان، زنجان و لرستان صورت گرفت و جلسات هماهنگی بین‌بخشی، وبینارهای آموزشی کشوری، چاپ و توزیع پمفلت‌های بهداشتی، نصب بنرهای اطلاع‌رسانی و ارسال پیامک‌های آگاه‌سازی از طریق قرارگاه شهید فهمیده انجام شد.

همکاری فراگیر میان دانشگاه‌ها و نهادهای مسئول

تمامی این اقدامات با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و سایر نهادهای مرتبط به اجرا درآمد تا مراسم ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران با رعایت کامل استانداردهای بهداشتی برگزار شود.

«سلامت مردم اولویت نخست ماست و در این رویداد ملی، توان تخصصی و فنی خود را برای تحقق آن به‌کار گرفتیم.»

  • کد خبر : 299140
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه