جلسه مجازی جلب مشارکت مدیران حوزه‌های علمیه خواهران در استان تهران در خصوص آموزش واکسیناسیون کوید ۱۹

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

رییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت در یک جلسه مجازی مدیران حوزه‌های علمیه خواهران در استان تهران را درباره واکسیناسیون کوید ۱۹ در تاریخ ۱۲ مهرماه آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، نجمه الملوک امینی رییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت در یک جلسه مجازی مدیران حوزه‌های علمیه خواهران در استان تهران را درباره واکسیناسیون کوید ۱۹ در تاریخ ۱۲ مهرماه آموزش داد و به سوالات ایشان پاسخ داد. مدیران حوزه‌های علمیه برای تشویق طلاب و خانواده‌ها برای اقدام به واکسیناسیون کرونا اعلام آمادگی کردند.
لازم به ذکر است مدیریت مرکز و معاونین پژوهشی، آموزشی و فرهنگی نیز در این جلسه حضور داشتند.