متن دلخواه

برگزاری جلسه احصاء، بررسی و تحلیل وضعیت شاخص‌های برنامه‌های گروه سلامت روان معاونت بهداشت

جلسه احصاء، بررسی و تحلیل وضعیت شاخص‌های برنامه‌های گروه سلامت روان معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه 13 مرداد 1403 جلسه احصاء، بررسی و تحلیل وضعیت شاخص‌های برنامه‌های گروه را با حضور دکتر عباس مزینانی مدیر گروه سلامت روان، دکتر سهیلا پناهی کارشناس مسئول گروه سلامت روان، عالیه زرکش کارشناس آسیب‌های اجتماعی، سمیرا سلیمانیان کارشناس سلامت روان و کارشناس مسئولان و کارشناسان سه شبکه در سالن مدافعان سلامت برگزار کرد.

در ابتدا دکتر پناهی ضمن اشاره به لزوم ارتقاء شاخص‌های برنامه سلامت روان، به تطبیق مقایسه‌ای شاخص‌های سه ماهه اول سال 1402 و 1403 پرداخت.

سپس در ادامه این جلسه آمار و اطلاعات تحلیل شده، چالش‌های احصاء شاخص‌ها و پیشنهادهای کارشناسان مسئول واحد سلامت روان شبکه‌های بهداشت و درمان ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب مورد بررسی قرار گرفت.

جلسه با اتخاذ راهکارهای جدید در خصوص ارتقاء شاخص‌ها، قرائت مصوبات به پایان رسید.