متن دلخواه

برگزاری کارگاه ترویج تغذیه با شیرمادر ویژه پزشکان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه ترویج تغذیه با شیرمادر ویژه پزشکان با حضور پزشکان منتخب، شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، کارگاه 2 روزه ترویج تغذیه با شیرمادر روز یکشنبه 21 و دوشنبه 22 مرداد 1403 در سالن مدافعان سلامت این معاونت برای 30 نفر از پزشکان شاغل در واحد‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
گرچه تغذیه با شیرمادر امری طبیعی است اما نیاز به آموختن و کسب مهارت است. آموزش مادران مستلزم وجود کارکنان آگاه، ماهر و متخصص در سیستم بهداشت و درمان است. انجام صحیح تمامی فعالیت‌ها در مراحل و سطوح مختلف، وظیفه گروه پزشکی، بهداشتی و مشاورین آگاه و ماهر در امر حفظ و ارتقای تغذیه با شیرمادر است.
در کارگاه ترویج تغذیه با شیرمادر ویژه پزشکان، دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر نرجس توکلی کیاسرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده، دکتر علی اصغر حلیمی اصل متخصص کودکان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ستاره ثاقب فوق نوزادان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حامد برکاتی متخصص کودکان و مشاور معاون بهداشت، دکتر خلیل فریور متخصص کودکان و عضو کمیته کشوری شیرمادر و دیگر اساتید حضور داشتند.

مطالب ارائه شده در این کارگاه به شرح ذیل است:

مطالب ارائه شده در روز یکشنبه 21 مرداد

Breast problems.pptx