متن دلخواه

  • تاریخ انتشار : 1404/06/05 - 12:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری

برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری

دکتر نرجس توکلی‌کیا، مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت اجرای برنامه آمایش امید به عنوان طرحی جامع و راهبردی در راستای افزایش نرخ باروری کلی (TFR) و ترویج مشاوره فرزندآوری، جمعیت را یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت و تأثیرگذار در آینده کشور عنوان کرد.

برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ جلسه آموزشی مجازی در خصوص برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری با حضور ۲۷۵ نفر از ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان فعال در پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت مراکز و شبکه‌های تابعه دانشگاه، از طریق پلتفرم اسکای‌روم برگزار شد.

این جلسه، با هدف ارتقاء آگاهی و توانمندسازی ماماها، مراقبین سلامت و بهورزان در حوزه جمعیت و سلامت خانواده، به‌صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر نرجس توکلی‌کیا، مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان، با اشاره به اهمیت اجرای برنامه «آمایش امید» به عنوان طرحی جامع و راهبردی در راستای افزایش نرخ باروری کلی TFR و ترویج مشاوره فرزندآوری، جمعیت را یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت و تأثیرگذار در آینده کشور عنوان و بر ضرورت استخراج دقیق داده‌های جمعیتی از جمله تعداد زنان در سن باروری، مادران باردار، زنان نابارور، تعداد زایمان‌ها و سایر شاخص‌های مرتبط طبق جدول‌های استاندارد تأکید کرد.

در ادامه بهناز یعقوبی، کارشناس جوانی جمعیت معاونت بهداشت، به تشریح کامل شیوه‌نامه اجرایی برنامه آمایش امید پرداخت و با معرفی اهداف اصلی و فرعی این برنامه، بر رویکردهای کلیدی آن از جمله حل مسئله مبتنی بر زیست‌بوم، تحلیل شاخص‌های جمعیتی متناسب با شرایط فرهنگی مناطق مختلف و تمرکز ویژه بر مشاوره‌های منجر به موالید اصرار و با اشاره به سیاست‌های کلان جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اهمیت فرزندآوری در توسعه پایدار کشور و نقش حیاتی کارشناسان حوزه جوانی جمعیت و ارائه‌دهندگان خدمت در تحقق اهداف این برنامه، تأکید کرد.

 

سپس، محتوای مشاوره فرزندآوری تحت عنوان «نسخه 01 فرزندآوری» معرفی شد که به‌طور خاص برای ارائه‌دهندگان خدمت طراحی شده و به بررسی آسیب‌های ناشی از پدیده تک‌فرزندی در ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی می‌پردازد.

در پایان، شرکت‌کنندگان با طرح سؤالات و چالش‌های موجود، به تبادل‌نظر و گفت‌وگو پیرامون راهکارهای اجرای مؤثرتر برنامه پرداختند.

 

  • کد خبر : 303695
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری برگزاری جلسه آموزشی مجازی در خصوص برنامه ملی آمایش امید و فرزندآوری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه