متن دلخواه

برگزاری جلسه هماهنگی با کارشناسان مسوول گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه‌های تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری جلسه هماهنگی با کارشناسان مسوول شبکه‌های تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

آقامیری، رییس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت بر ضرورت ارائه به موقع خدمات مدرسه محور با توجه به آغاز سال تحصیلی تاکید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی با کارشناسان مسوول شبکه‌های تحت پوشش روز سه‌شنبه 3 مهر 1403 با حضور دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی و زهرا آقامیری رییس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در این معاونت برگزار شد.

دکتر ناصری، بر ضرورت و اهمیت مراقبت نوجوانان و جوانان تاکید کرد. سرپرست معاون فنی در خصوص چگونگی نظارت بر ارائه خدمات مدرسه محور مراقبین سلامت و ارتقا کیفی خدمات پیشنهادات و راهکارهایی را ارائه کرد.

همچنین در خصوص مراقبت از نوجوانان بازمانده از تحصیل و دانش آموزان اتباع با حاضرین در جلسه تبادل نظر شد.

در این جلسه برخی از چالش‌های مهم سلامت نوجوانان جوانان و مدارس، بازنگری چک لیست‌های نظارتی، تعامل با مناطق مختلف آموزش و پرورش، طرح نجات با محتوای ارائه خدمات به مدارسی که در شعاع 500 متری مراکز خدمات جامع سلامت قرار دارند، آموزش بلوغ دانش آموزان و آموزش ازدواج  جوانان در راستای جوانی جمعیت، مکمل یاری و... بحث و تبادل نظر انجام شد.

آقامیری بر ضرورت ارائه به موقع خدمات مدرسه محور با توجه به آغاز سال تحصیلی تاکید کرد.

شایان ذکر است در این جلسه ام البنین فیروزآبادی کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، پروانه فرد کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس از معاونت بهداشت، زهرا مختاری‌نیا کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران و بهجت رشیدی کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان مدارس، معصومه ادریسی کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سارا حاصلی فرد کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و پری یوسفی‌پناه کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر نیز شرکت داشتند.