متن دلخواه

برگزاری جلسه کارشناسان مسوول گروه آموزش و ارتقای سلامت شبکه‌ها و مرکز بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشت

گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه کارشناسان مسوول گروه آموزش و ارتقای سلامت شبکه‌ها و مرکز بهداشت تحت پوشش را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه با کارشناسان مسوول شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری  و مرکز بهداشت جنوب تهران، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه‌شنبه  9 مهر 1403 در سالن غدیر این معاونت تشکیل شد.

در این جلسه که متمرکز بر بررسی فرم های نشانگر، آمار و شاخص‌های برنامه‌های آموزش و ارتقای سلامت بود، در ابتدا دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت درباره روش‌های تشویق داوطلبان سلامت محلات، دستور العمل ساماندهی برد‌های آموزشی و تقویم آموزشی مطالب را بیان کرد.

در ادامه زهرا نیکوسرشت کارشناس گروه آموزش و ارتقای سلامت، نحوه تکمیل فرم‌های آماری و لینک‌های گزارش‌دهی را تشریح کرد.

در این جلسه کارشناسان مسوول درباره مشکلات اجرای برنامه‌های آموزش بهداشت در سطوح محیطی مطالبی را بیان کردند، علاوه بر این، برنامه‌های آینده از جمله برگزاری کارگاه‌های خودمراقبتی اجتماعی در مناطق، کارگاه‌های مربیان بهداشت مدارس، برنامه‌ریزی برای جذب و آموزش سفیران سلامت دانشجو، دانش آموز و طلبه در سال تحصیلی جدید، شناسایی ذی‌نفوذان در محلات در خصوص شروع برنامه فرهنگ سلامت، نظارت بیشتر بر برنامه ارتباطات خطر و شبکه‌های اجتماعی، برگزاری کارگاه‌های توانمند‌سازی کارکنان در دستور کار قرار گرفت.