متن دلخواه

برگزاری دوره توانمند‌سازی مادران با برگزاری جلسه رشد و تکامل کودکان در حسینیه شهداء کهریزک

به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده، دوره توانمند‌سازی مادران جلسه رشد و تکامل کودکان در حسینیه شهداء کهریزک برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در ادامه اجرای برنامه ارتقاء رشد و تکامل در دوران کودکی و برگزاری دوره توانمند سازی مادران با محوریت بهره‌برداری از کانون‌های محلی در حسینیه شهداء کهریزک، روز دوشنبه 22مرداد 1403 کلاس آموزشی با موضوع پیشگیری از حوادث و سوانح در کودکان با موضوع حوادث ترافیکی و غرق شدگی برگزار شد.

مدرس این جلسه زینت زارع زاده کارشناس کودکان معاونت بهداشت بود.

در ابتدا کلیاتی در مورد آسیب‌های کودکان، عواملی که کودکان را در مقابل آسیب حساس می­کند و مداخلات موثر در پیشگیری از آسیب‌های این گروه سنی بیان شد.

از دیگر موضوعات: عوامل خطر ساز در حوادث ترافیکی کودکان، راه‌های پیشگیری از آن و رفتارهای ایمن هنگام بازی کودکان از خانه تا مدرسه، در زمان دو چرخه سواری و هنگامی که در خودرو هستند مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

عوامل موثر در غرق شدگی کودکان، پیشگیری از غرق شدگی آنان، رفتار ایمن هنگام حمام کردن کودک، زمان استفاده از استخر و تفریح در ساحل و نجات کودک غرق شده، از موارد مطرح شده بود.

این جلسه با مشارکت فعال حاضرین و روش بارش افکار و پرسش و پاسخ برگزار شد.