سفیر کشور ژاپن در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دیدار سفیر کشور ژاپن و نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و هیئت همراه با معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
تسوکادا تاماکی سفیر کشور ژاپن و یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و هیئت همراه با دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، تسوکادا تاماکی سفیر کشور ژاپن و یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و هیئت همراه با دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر قباد مرادی مدیر مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، دکتر مهرزاد ناصری معاون فنی، دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در حاشیه کارگاه کشوری آموزش مدیریت دادههای نرم افزار HIV در سالن دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران دیدار کرد.
این دیدار با هدف بررسی و تبادل نظر در خصوص چالشهای بهداشتی و بیماریهای واگیر در مناطق پناهندگی و جابجاییهای جمعیتی، به ویژه در شرایطی که خطرات بیماریهای واگیر همچنان تهدیدی جدی برای سلامتی جوامع بشری به شمار میروند، برگزار شد.
ژاپن به عنوان یکی از کشورهای پیشرفته از نظر تکنولوژیکی و بهداشتی، همواره در زمینه کمکهای بشردوستانه و ارائه پشتیبانی به سازمانهای بینالمللی فعال بوده است. این کشور با سابقه طولانی در زمینه مبارزه با بیماریهای واگیر، از جمله کووید-۱۹، تجربههای قابل توجهی دارد که میتواند برای کشورهای در حال توسعه و پناهندگان بسیار مفید باشد.
در این دیدار، سفیر ژاپن و نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان به بررسی راهکارهای مؤثر برای پیشگیری و کنترل بیماریهای واگیر در کمپهای پناهندگان و جوامع آسیبپذیر پرداختهاند. بیماریهایی مانند سل، مالاریا، HIV/AIDS و به ویژه ویروسهایی مانند کووید-۱۹، در این مناطق به دلیل ازدحام جمعیت و شرایط بهداشتی ضعیف میتوانند گسترش پیدا کنند.
از سوی دیگر، این دیدار میتواند منجر به تقویت همکاریهای بینالمللی و ایجاد برنامههای مشترک بهداشتی و آموزشی برای بهبود شرایط بهداشت عمومی در کمپها و مناطق پناهندگی شود.
ژاپن با بهرهگیری از تجربیات خود در زمینه فناوریهای نوین بهداشت، میتواند به گسترش آموزشهای بهداشتی و نیز تأمین داروها و واکسنهای ضروری در مناطق آسیبدیده کمک کند.
در نهایت، این دیدار فرصتی برای ارتقاء همکاریهای بین المللی در راستای مبارزه با بیماریهای واگیر و حمایت از پناهندگان و افراد در معرض خطر به شمار آید.
در پایان این دیدار هدایایی به رسم مهمان نوازی ایرانیان و حوزه بهداشت به تسوکادا تاماکی سفیر کشور ژاپن و یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اهدا شد.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر