متن دلخواه

  • تاریخ انتشار : 1401/12/27 - 12:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 326
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت

سرپرست گروه مدیریت سلامت خانواده و جمعیت: با توجه به شرایط فعلی جمعیتی کشور و چشم انداز آینده تشویق به فرزندآوری، جلوگیری از سقط وظیفه یکایک پرسنل بهداشتی است.

برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به همت واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت معاونت بهداشت و همکاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز سه شنبه 23 اسفند ماه سال1401 برای 33 نفر از کارکنان ماما و مراقب سلامت شاغل در شبکه های ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران به صورت حضوری و 74 نفر بصورت آنلاین به مدت 4 ساعت برگزار شد.
در ابتدا دکتر نرجس توکلی‌کیا سرپرست گروه مدیریت سلامت خانواده و جمعیت ضمن خیر مقدم به مدعوین اهداف برگزاری جلسه آموزشی را بر اساس مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بیان کرد و افزود با توجه به شرایط فعلی جمعیتی کشور و چشم انداز آینده تشویق به فرزندآوری، جلوگیری از سقط وظیفه یکایک پرسنل بهداشتی است.
دکتر سهیلا پناهی کارشناس واحد سلامت روان معاونت بهداشت، مطالب مبسوطی با موضوع اقناع سازی و افزایش انگیزه در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت بیان کرد. وی با بیان اینکه فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانواده ها و اثرات منفی سالمندی جمعیت، امری ضروری در راستای پیشبرد سیاست‌های جوانی جمعیت است نیاز به همکاری مراقبین سلامت در امر افزایش انگیزه به عنوان افرادی که در خط مقدم بهداشت هستند را ضروری دانست و در همین راستا ابتدا درخصوص اصول متقاعد سازی، انواع اقناع سازی، روش‌های متقاعد سازی صحبت کرد و در ادامه چرخه تغییر سبک‌های مشاوره، کارکردها و فوائد مصاحبه انگیزش و اصول مصاحبه انگیزشی را بیان کرد.
سپس دکتر مژگان هاشم زاده مربی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران عوامل موثر بر فرزندآوری را طبق آخرین تحقیقات بعمل‌آمده در ایران و جهان بیان کرد و به تبیین سیاست‌های افزایش جمعیت خانواده پرداخت. وی از نقش عوامل فردی، زوجی و اجتماعی موثر بر فرزندآوری صحبت کرد و گفت: افزایش سن باروری تاثیر منفی در تمایل به داشتن فرزند دوم و سوم در زنان و مردان خواهد داشت لذا مشاوره و آموزش صحیح به مردم درخصوص ازدواج به هنگام و فرزندآوری به موقع در افزایش فرزندآوری راه گشا است.
در پایان جهانبانی کارشناس جوانی جمعیت معاونت بهداشت با اشاره به شاخص‌های جمعیتی فعلی و عواقب سالخوردگی جمعیت، با تاکید بر اهمیت نقش کارکنان بهداشتی در مشاوره صحیح فرزندآوری در راستای اجرای سیاست‌های جمعیتی از زحمات همکاران در این خصوص قدردانی کرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 231879
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت برگزاری جلسه آموزشی هیبریدی (حضوری وآنلاین) مشاوره فرزندآوری در معاونت بهداشت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه