متن دلخواه

برگزاری کارگاه توجیهی شهریورماه کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی

کارگاه توجیهی شهریور 1403 کارورزی دانشجویان پزشکی با حضور 17 دانشجو در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت و با مشارکت سایر گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت، کارگاه توجیهی یک روزه آشنایی دانشجویان پزشکی با دوره بهداشت و پزشکی اجتماعی، چهارشنبه 7 شهریور 1403 در این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه که هدف آن آشنایی دانشجویان با خدمات سلامت در واحدهای محیطی، چگونگی ارزیابی وضعیت سلامت جامعه و استخراج مشکلات سلامت در جمعیت تحت پوشش است.

دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت، معصومه قشقایی کارشناس گروه مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر، دکتر نرجس توکلی‌کیا مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده و دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشجویان را با اهداف و برنامه‌های گروه‌های تخصصی و فنی در واحدهای محیطی و چالش‌های مدیریتی و اجرایی برنامه‌ها آشنا کردند.