• تاریخ انتشار : 1400/08/04 - 08:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 235
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری وبینار پرسش و پاسخ مادران باردار و شیرده در خصوص واکسن کرونا

وبینار پاسخ به سوالات مادران باردار و شیرده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص واکسیناسیون دوران بارداری توسط گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت و بیمارستان امام خمینی برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

 بیمارستان امام خمینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه پاسخ به سوالات شایع خانم‌های باردار و زایمان کرده مراجعه‌کننده به پایگاه‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص واکسیناسیون کرونا روز دوشنبه 3 آبان 1400 با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه، بیمارستان امام و اساتید هیات علمی زنان و عفونی بیمارستان، در سالن شورای بیمارستان امام خمینی برگزار شد.
از اساتید محترم هیات علمی دانشگاه دکتر فهیمه قطبی زاده متخصص زنان فلوشیپ پره ناتولوژی، دکتر محمدرضا صالحی متخصص عفونی، دکتر صدیقه حنطوش زاده متخصص زنان فلوشیپ پره ناتولوژی در این وبینار شرکت داشتند. همچنین دکتر سعید تأملی معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر علی نیک‌فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر، دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت، الهه خالو نظری مسئول مادر و نوزاد و امور مامایی معاونت درمان، خانم نیاکان رییس گروه سلامت مادران و باروری سالم و زینب محقق کارشناس سلامت مادران در این وبینار حضور داشتند.
 تعداد زیادی از همکاران پزشک و مامای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت نیز از طریق نرم‌افزار اسکای روم در جلسه حضورداشته و سوالات خود را از اساتید پرسیدند.
در این جلسه دکتر نیک‌فرجام انجام واکسیناسیون دوران بارداری را به‌عنوان کسب آمادگی بیشتر برای مقابله با کرونا دانسته و از همه همکاران و مردم خواستند تحت تاثیر تبلیغات بی‌پایه و اساس عده‌ای برای ممانعت از انجام واکسیناسیون قرار نگرفته و به انجام واکسیناسیون به‌عنوان یک فرصت طلایی برای کاهش ابتلا به بیماری کووید 19 و کاهش عوارض آن نگاه کنند.
دکتر قطبی زاده ضمن پاسخ به سوالات مطرح‌شده از مادران باردار اعلام کرد، علی‌رغم گذشت ماه‌ها از انجام واکسیناسیون خانم‌های باردار در دنیا شواهدی مبنی بر بروز عوارض برای جنین یا خانم‌های باردار پس از تزریق واکسن وجود نداشته و معتقدیم خانم‌های باردار و شیرده در صورت نبودن مانع جدی پزشکی، باید واکسن بزنند تا از ابتلا به بیماری کووید 19 که عوارض بسیار بدی دارد پیشگیری کنند.
دکتر صالحی با تاکید بر اهمیت انجام واکسیناسیون خانم‌های باردار و شیرده به استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای ایجاد انگیزه بیشتر برای مادران باردار و زایمان کرده برای انجام واکسیناسیون اشاره کرد و خواستار پررنگ‌تر شدن نقش رسانه‌های عمومی خصوصا صدا و سیما در این زمینه شد که آنلاین در جلسه حضور داشتند.
نظر به اهمیت رفع ابهامات و پاسخ به سوالات خانم‌های باردار و زایمان کرده که در دوران شیردهی هستند و ایجاد حس اطمینان در آنان برای انجام کامل واکسیناسیون، فایل این جلسه به شکل تدوین‌شده و محتوای آموزشی صوتی تصویری در اختیار پزشکان و ماماهای شاغل در حوزه معاونت بهداشت قرار خواهد گرفت تا برای مادران باردار و زایمان کرده تحت پوشش به اشتراک گذاشته شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 198790
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه