بازدید از بیمارستان‌های دوستدار کودک دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 17 آذر 1400 بیمارستان بهرامی متقاضی دریافت لوح دوستدار کودک با حضور همکاران وزارت متبوع، دکتر خلیل فریور، راهله طغیانی و شهلا شیخی نژاد و همکاران معاونت بهداشت و درمان دانشگاه رقیه کمرلویی و لیدا احمدی مورد بازدید برای مجوز اهدای لوح دوستدار کودک قرار گرفت؛ و در نظر است بیمارستان مرکز طبی هم در ماه جاری مورد ارزیابی قرار گیرد.
ترویج تغذیه با شیر مادر به‌عنوان راهکار موثر کاهش مرگ‌ومیر کودکان و ارتقاء رشد و تکامل آنها یکی از اجزاء اصلی مراقبت‌های بهداشتی کشور محسوب می‌شود.
بر اساس گزارش‌های جهانی، تماس پوست باپوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد، تغذیه انحصاری با شیر مادر به مدت 6 ماه و تداوم تغذیه با شیر مادر تا دو سال یا بیشتر همراه با غذاهای کمکی مناسب منجر به کاهش مرگ‌ومیر کودکان زیر 5 سال در سطح جهان می‌شود.
در خصوص اجرای اقدامات ده‌گانه بیمارستان‌های دوستدار کودک، برنامه‌ریزی به‌منظور حفظ وضعیت موجود، بهبود کمی و کیفی و استمرار اجرای برنامه از استراتژی‌های اداره سلامت کودکان وزارت متبوع در راستای ارتقا ترویج تغذیه با شیر مادر است.
در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی تهران 18 بیمارستان دارای لوح دوستدار کودک و 2 بیمارستان داوطلب دریافت لوح دوستدار کودک است. در همین راستا 7 بیمارستان دارای لوح دوستدار کودک (میرزا کوچک خان، اقبال، ولیعصر، مدائن، امیرالمؤمنین، شریعتی، ضیائیان) و 2 بیمارستان داوطلب دریافت لوح دوستدار کودک (بهرامی، مرکز طبی) در ماه‌های آبان و آذر سال جاری توسط کارشناسان برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر بهداشت و درمان مورد ارزیابی مجدد قرارگرفته‌اند و مابقی در ماه‌های آتی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
گزارش موارد قابل‌بهبود مشاهده‌شده در بازدید، از طریق معاونت درمان دانشگاه به بیمارستان‌ها ارسال شد و در سامانه وزارت بهداشت توسط کارشناس معاونت بهداشت بارگذاری شد.

بیمارستان بهرامی متقاضی لوح دوستدار کودک توسط همکاران وزارت متبوع و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت. بیمارستان بهرامی متقاضی لوح دوستدار کودک توسط همکاران وزارت متبوع و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت. بیمارستان بهرامی متقاضی لوح دوستدار کودک توسط همکاران وزارت متبوع و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت. بیمارستان بهرامی متقاضی لوح دوستدار کودک توسط همکاران وزارت متبوع و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت. بیمارستان بهرامی متقاضی لوح دوستدار کودک توسط همکاران وزارت متبوع و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت. بیمارستان بهرامی متقاضی لوح دوستدار کودک توسط همکاران وزارت متبوع و معاونت بهداشت و درمان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت.