برندگان مسابقۀ معاونت بهداشت به مناسبت روز جهانی اچ-آی-وی، ایدز 1402

معاونت بهداشت دانشگاه، برندگان مسابقۀ روز جهانی اچ-آی-وی، ایدز 1402 را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، برندگان مسابقۀ اچ-آی-وی، ایدز که به مناسبت «روز جهانی ایدز» برای داوطلبان و سفیران سلامت و رابطان بهداشت برگزار شده بود، به قید قرعه انتخاب شدند.
هانیه افتدکاه، از کلینیک مشاوره بیماری‌های رفتاری شهرستان ری، مریم مرادی سفیر سلامت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر و زهرا قاسم آبادی از اداره سلامت شهرداری منطقه 17 تهران، سه برنده این مسابقه بودند که از بین شرکت کنندگان به قید قرعه برگزیده شدند.
مسابقۀ اچ-آی-وی، ایدز با مشارکت گروه‌های «پیشگیری از بیماری‌های واگیر» و «آموزش و ارتقای سلامت» در آذرماه 1402 از طریق شبکه هوشمند آموزش بهداشت (شهاب) برگزار شد و به برگزیدگان آن، به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین علاقمندان می‌توانند از طریق لینک زیر و مراجعه به شبکه شهاب، اطلاعات بیشتری در مورد پیشگیری و مراقبت از اچ-آی-وی، ایدز کسب کنید.