برگزاری جلسه مدرسین استانی به روش TOT در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، برگزاری جلسه آموزشی مدرسین استانی به روش TOT رویکرد نگرشی نوین اچ آی وی باهدف افزایش اطلاع‌رسانی و آموزش در جامعه عمومی و کاهش انگ و تبعیض با حضور کارشناسان ایدز دانشگاه، نمایندگانی از وزارت علوم، نیروی‌های مسلح، ورزش و جوانان، سلامت روان و معاونت درمان دانشگاه در سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
 در ابتدا دکتر علی نیک‌فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت، در خصوص اهمیت اطلاع‌رسانی عفونت اچ آی وی در جامعه عمومی مطالبی بیان کرد و پس‌ازآن آموزش برنامه توسط دکتر متین بازرگانی کارشناس مسئول ایدز دانشگاه برگزار شد.

جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد. جلسه آموزشی مدرسین استانی رویکرد نگرش نوین اچ آی وی در معاونت بهداشت دانشگاه تهران برگزار شد.