برگزاری کارگاه تکمیلی آمادگی برای زایمان، در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 18 اسفند 1400 کارگاه تکمیلی کلاس‌های آمادگی برای زایمان با حضور سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده، رئیس گروه سلامت مادران، جمعیت و باروری سالم، کارشناس سلامت مادران، کارشناسان سلامت مادران شبکه‌های بهداشت و درمان ری/ اسلامشهر / مرکز بهداشت و جمعی از ماماهای مربی کلاس آمادگی برای زایمان به‌صورت مجازی در سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
اعظم السادات نیاکان رئیس گروه سلامت مادران، جمعیت و باروری سالم گفت: مهم‌ترین و بزرگ‌ترین هدف کلاس‌های آمادگی برای زایمان، دادن اطلاعات و آگاهی به مادران باردار است. ترس‌های مادر با کسب آگاهی به‌مرور از بین می‌رود و تفکرات نادرست او اصلاح می‌شود.
زینب محقق کارشناس سلامت مادران اظهار داشت مادران در بارداری بیشترین انگیزه برای گرفتن اطلاعات را دارند. این کلاس‌ها به مادران کمک می‌کند تا با مشکلات احتمالی بارداری کنار بیایند و یا آن‌ها را حل کنند. در ادامه جلسه دکتر سیده هانیه علم الهدی، عضو هیئت‌علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ارایه مطالب علمی و کاربردی با موضوع سلامت روان در بارداری و مدیریت ذهن پرداخت.
در این جلسه دکتر نرجس توکلی کیا، اعظم السادات نیاکان، زینب محقق، اکرم السادات محسنی، یگانه محمدی و منیژه ذادق آبادی حضور فعال داشتند.