شروع واکسیناسیون معلمان و سایر کادر آموزش‌وپرورش

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس اظهار داشت که ۶۰ درصد معلمان و سایر کادر آموزش و پرورش در مراکز بهداشت جنوب و شبکه های شهرستان ری و اسلامشهر در برابر کرونا واکسینه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، زهرا آقا میری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت عنوان کرد که با شروع واکسیناسیون معلمان و سایر کادر آموزش‌وپرورش از ۹ مردادماه ۱۴۰۰ و پس از برگزاری افتتاحیه واکسیناسیون فرهنگیان در تاریخ ۷ مردادماه. فعالیت‌های اجرایی کارشناسان مسئول نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب و شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و اسلامشهر آغاز شد و تا به امروز تعداد ۱۰۲۰۵ فرهنگی در مرکز بهداشت جنوب و ۶۰۴۰ نفر در شبکه ری و ۲۸۷۸ نفر در اسلامشهر در راستای تحقق هدف این برنامه واکسینه شدند که حدود ۶۰ درصد فرهنگیان تحت پوشش این معاونت را شامل می‌شود.
 متعاقب نامه وزیر محترم بهداشت از تاریخ ۱۶ مردادماه فرهنگیان متقاضی واکسیناسیون با ثبت‌نام در سامانه salamat.gov.ir و دریافت پیام نوبت‌دهی واکسینه خواهند شد.