• تاریخ انتشار : 1400/08/19 - 09:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 248
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت

وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه، معاونت بهداشت برگزار شد.

وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 17 آبان 1400 وبینار آموزشی ویژه کارکنان سازمان جهاد کشاورزی و زنان تحت پوشش برنامه بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایر و ترویج باغچه‌های خانگی با عنوان «مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی» توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با تدریس سرکار خانم هانیه ولایتی کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 200217
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت وبینار آموزشی مدیریت تغذیه در بحران‌های اقتصادی و اصول نگه‌داری و پخت مواد غذایی در معاونت بهداشت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه