پیام مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) دکتر نرجس توکلی کیا ت دانشگاه علوم پزشکی تهران,

دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) پیامی ارسال کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، متن پیام دکتر توکلی کیا به شرح ذیل است:
بزرگداشت هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) همه‌ساله در هفته آخر مهرماه (30-24 مهر) برگزار می‌شود.
زنان نقش مهم و موثری در تامین سلامت جسمی و روانی خود و اعضای خانواده داشته و دارند. آنان توانمندی‌های مختلفی در برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات و نظرات با اعضای خانواده خود داشته و همین امر نقش آنان را در مدیریت خانواده موثرتر می‌کند.
با توجه به همه‌گیری بیماری کووید 19، نقش زنان و مدیریت آنان در تامین سلامت جسمی و روانی خود و خانواده بیش‌ازپیش اهمیت دارد. بر این اساس شعار هفته مذکور، امسال هم  زنان، مدیریت سلامت، مهار کرونا»
و حول محور کووید و سلامتی خانواده انتخاب شده است.
گروه سلامت جمعیت و خانواده، فرارسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) را به همه همکاران ستادی و محیطی در مجموعه تحت پوشش حوزه معاونت بهداشت تبریک گفته برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارد.
اینجانب امیدوارم همانند همیشه در تامین و ارتقای سطح سلامت همه اقشار جامعه خصوصا گروه میانسالان و بانوان محترم کشور موفق و موید باشید.
در این هفته بر اساس روزشمار و محورهای پیشنهادی وزارت متبوع فعالیت‌هایی را به‌صورت نمادین برای حساس سازی مردم و گروه‌ها و سازمان‌های بین بخشی انجام می‌دهیم.
توفیق روزافزون همگی را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

دکتر نرجس توکلی کیا
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران