یازدهمین کنگره «خودمراقبتی و آموزش بیمار» دوم مردادماه برگزار خواهد شد

برگزاری یازدهمین کنگره «خودمراقبتی و آموزش بیمار» دوم مردادماه

یازدهمین کنگره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار، دوم مردادماه مصادف با روز جهانی خودمراقبتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، با اشاره به نامگذاری دوم مردادماه (24 ژوئیه) به عنوان روز جهانی خودمراقبتی گفت: «برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع» که امروز از تکالیف اصلی و مهم نظام سلامت محسوب می شود از مسیر ترویج خودمراقبتی و افزایش سواد سلامت فردی و خانوادگی می‌گذرد؛ بنابراین «خودمراقبتی» یکی از برنامه‌های کلیدی نظام سلامت محسوب می‌شود که کشور ما نیز همچون بسیاری از کشورهای جهان مفتخر به اجرای آن است.
وی افزود: امسال هم مانند سال‌های گذشته در این روز، «کنگره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار» به پیشنهاد دکتر عبدالرحمان رستمیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیانگذار کنگره، به ریاست دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت و به همت دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و چند سازمان حامی و همکار، هم بصورت حضوری و هم غیرحضوری برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است در این کنگره دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز سخنرانی خواهند کرد.
دکتر امینی در ادامه فرهنگ سلامت، آموزش به بیمار و پایبندی به درمان، هوش مصنوعی و خودمراقبتی، ابزارها و اندازه گیری خودمراقبتی، سیاست گذاری در خودمراقبتی، محیط های حامی سلامت و خودمراقبتی سازمانی، خودمراقبتی و مشارکت اجتماعی را از جمله محورهای این کنگره برشمرد و افزود: علاقمندان می توانند برای اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به نشانی https://scpe.tums.ac.ir/ مراجعه کنند.