• تاریخ انتشار : 1399/11/21 - 13:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 559
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشکیل کمیته بررسی مرگ کودکان 1-59 ماهه در معاونت بهداشت

کمیته بررسی مرگ کودکان 1-59 ماهه همزمان به شکل حضوری و در فضای مجازی در معاونت بهداشت و شبکه‌های تحت پوشش برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت
 برگزاری کمیته بررسی مرگ کودکان 1-59 ماهه در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به‌منظور برنامه‌ریزی در جهت کاهش مرگ کودکان زیر 5 سال و پیشگیری از مرگ‌های مشابه کمیته‌ای یکشنبه 19 بهمن 99 به ریاست معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه و با شرکت مدیران گروه، کارشناسان مسئول واحدها، کارشناسان مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناس برنامه معاونت درمان و همچنین کارشناسان برنامه نظام مراقبت مرگ کودکان 1-59 ماهه واحدهای تابعه در معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه که به‌صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار شد، دکتر سعید تأملی معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه، توجه به سلامت کودکان زیر 5 سال ایرانی و غیر ایرانی در خصوص کاهش مرگ‌ومیر این گروه سنی تاکید کرد و خواستار مشخص شدن دقیق علت مرگ در این گروه در سطح استان تهران خصوصا کودکان غیر ایرانی شد.

در ادامه دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت مرگ کودکان زیر 5 سال را به‌عنوان شاخص توسعه هر کشور دانست و بر الویت پیشگیری بر درمان در هر برنامه تاکید و خاطرنشان کرد مرگ‌ومیر در اثر سوانح و حوادث از مواردی است که می‌توان مداخله مناسب با آگاه کردن خانواده‌ها و توانمندسازی مادر و افزایش ایمنی منازل در خصوص کاهش مرگ‌ومیر کودکان گامی موثر برداشت. همچنین بر اهمیت مراقبت‌های قبل از بارداری و حین بارداری در پیشگیری از بیماری‌های congenital و ارثی که یکی از مهم‌ترین علل مرگ نوزاد و کودک است، تاکید کرد.
 کارشناسان مسئول شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران اقدامات انجام‌شده در سطح شبکه را بیان کردند.
سپس رقیه کمرلویی کارشناس برنامه نظام مراقبت مرگ کودکان 1-59 ماهه معاونت بهداشت با قدردانی از تمامی اعضای کمیته گفت بعضی چیزها کم آن زیاد است یک مورد مرگ کودک /یک مورد مرگ مادر زیاد است و علاج واقعه قبل از وقوع باید اتفاق بیفتد باید مناطق حادثه‌خیز در هر منطقه شناسایی شود و در جهت رفع مشکل اقدام شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 170320
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه